PGMBD

ZWO

printen

Synoidos

Synoidos, koor dat je raakt!

Wij zijn Synoidos, een gemengd koor van ongeveer 60 leden dat het publiek wil raken met onze liederen. Ons motto is dan ook: Synoidos, koor dat je raakt!

Ons repertoire varieert van gedragen ballades tot vlotte ritmische muziek, van klassiek tot pop. Maar alle liederen hebben één ding gemeen: het zijn méér dan leuke liedjes. In onze optredens zoeken we zorgvuldig en thematisch repertoire bij elkaar.

Wij repeteren iedere woensdag van 19.45 tot 22.00 uur in de Johanneskerk in Sittard, onder leiding van onze dirigente Nadia Loenders.

We verzorgen zo’n 8 tot 10 optredens per jaar. Dit varieert van het opluisteren van diensten in de Johanneskerk en zorgcentrum Op de Bies (Landgraaf) tot medewerking aan concerten en het zelf organiseren/uitvoeren van een concert.

Natuurlijk zijn wij meer dan zingen alleen. Binnen ons koor speelt gezelligheid en omzien naar elkaar ook een grote rol. Daarom vinden we het ook belangrijk om naast de repetities ook sociale activiteiten te organiseren, zoals een barbecue, een repertoiredag en gaan zij eens in de vier/vijf jaar op concertreis.


Voor het seizoen 2015-2016  staat er weer een heel aantal activiteiten op de agenda.

In november 2015 zullen wij liefst 2 keer te horen zijn in Sittard en wel op 7 november in de Schouwburg bij een concert met de Harmonie St. Cecilia uit Grevenbicht en op 28 november geven wij een eigen concert in de Johanneskerk.

In de aanloop naar Pasen zullen wij onze mooie Passiecantate nog eens uitvoeren. Deze is inmiddels op CD verkrijgbaar.

Vóór de zomervakantie zullen wij in juni een meezingconcert organiseren.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en/of onze facebook-pagina. Voor meer informatie en de actuele agenda ga je naar onze website www.koor-synoidos.nl  , of bel met onze secretaris Elvira Taalman: tel. 046-4521827


laatste update.:

FUNCTIONARISSEN / CONTACTPERSONEN
Synoidos