PGMBD

ZWO

printen

CONCERTEN IN HET PODIUMKERKJE IN GREVENBICHT

26-02-2016

26 februari: Nadja Filtzer zingt Piaf

Voor de verandering op een vrijdagavond brengt zangeres Nadja Filtzer het programma “Vive Piaf” naar het Podiumkerkje. Dit programma heeft eind december tot uitverkochte zalen in de Randstad geleid, en ook in Grevenbicht vliegen de kaarten de deur uit. Wees er dus snel bij!

In Vive Piaf vertolken Nadja Filtzer en haar musici het grootse en meeslepende levensverhaal van de straatmus die uitgroeide tot grande dame van het Franse chanson. Een muzikale reis van de Parijse bordelen tot uitverkochte concertzalen met hooggeëerd publiek. Van Piafs grote en onmogelijke liefde voor de getrouwde bokser Marcel tot het huwelijk met de twintig jaar jongere zanger Sarapo, die ervan verdacht werd uitsluitend te trouwen voor het geld. Maar ook hoe Edith's vrolijke ziel gevangen werd in een tragische verslaving.De onweerstaanbare levensvreugde van 'het meisje mus' echoot door de voorstelling heen in nummers als La Foule, Padam Padam en Non, je ne regrette rien, maar ook in Nederlandse vertalingen en minder bekende juweeltjes. Zie verder www.100jaarpiaf.nl. 

Het concert begint om 20.00 uur en de entree bedraagt € 15,00.

Voor informatie over de concerten in het kerkje kunt u terecht bij Corona Smitskam, tel. 046-4852242, e-mail info@podiumkerkje.nl. Bezoek ook de website voor het laatste nieuws over de concerten en de andere activiteiten in het kerkje: www.podiumkerkje.nl.


laatste update.: