PGMBD

ZWO

printen

KERSTMIS IN KERKJE GREVENBICHT MET KOOR "ONS GENOEGEN"

24-12-2015

"Ons Genoegen", het oudste koor in onze Protestantse Gemeente Sittard - Grevenbicht, is druk aan het repeteren voor de viering van het Kerstfeest op donderdagavond 24 december in het kerkje van Grevenbicht.
 
Het koor, 76 jaar jong, en sinds kort onder leiding van Vincent Snackers, is op 5 november gestart met de repetities. Met de uitvoering van het renovatieplan is het mogelijk geworden het kerkje volop in het licht te zetten. Een koperensemble zal bovendien buiten voor het kerkje onder een forse sfeervolle kerstboom  vooraf aan de dienst kerstliederen spelen. Ook tijdens de dienst zal dit ensemble van zich laten horen. Kortom: de viering van het kerstfeest in Grevenbicht in een weer zoals vanouds gebruikelijke ambiance.   Voor 2016 heeft het koor drie projecten, waaronder Kerstmis 2016, met een eigen repertoire in petto; tijdens de repetities zal echter ook een breder repertoire ingestudeerd worden,  zodat


het koor natuurlijk ook een uitstapje kan maken naar de Johanneskerk en andere kerken in de aanstaande verenigde Protestantse Gemeenten in de Westelijke Mijnstreek.

Meer informatie: Gerrit Klee, voorzitter "Ons Genoegen" (tel.: 4857951)


laatste update.: