PGMBD

ZWO

printen

Feestelijke afsluiting restauratie en herinrichting Podiumkerkje

29-08-2015

Het werk is gedaan, de restauratie is achter de rug, en dat gaan we vieren! U bent welkom op zaterdagmiddag 29 augustus 2015, vanaf 14.00 uur. Adres: Podiumkerkje, Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Op zaterdag 29 augustus is het feest in het Podiumkerkje. De restauratie en herinrichting is voltooid. In de periode 2014/2015 is onder leiding van John Didden (VOF Aannemersbedrijf Didden) en Jacob Niessen (bestuur Stichting P.K.G.) de restauratie en herinrichting van het kerkje gefaseerd uitgevoerd. Het vochtprobleem in de muren is aangepakt, het interieur is opgeknapt en aangepast aan de sociaal-culturele activiteiten die sinds augustus 2011 in het kerkje plaatsvinden.

Naast de financiële inbreng van de Stichting P.K.G. is dit omvangrijke project mede ondersteund door:
- de Vrienden van het Kerkje en de vrijwilligers;
- de Maatschappij van Welstand;
- de Rijksdienst Cultureel Erfgoed van het Ministerie O.C.W;
- de Provincie Limburg;
- de Gemeente Sittard-Geleen

Het bestuur van de Stichting P.K.G. is trots op het resultaat en wil graag aan iedereen laten zien hoe mooi het kerkje is geworden! Het programma voor de feestelijke middag is als volgt:

- 14:00 uur: ontvangst gasten. Iedereen is welkom!
- 14:45 tot 15:15: Spetterend optreden door Dyonne & Axel.
- 15:30: begin van het officiële gedeelte van de middag.Tijdens het officiële gedeelte van de middag barsten de speeches los.
Sprekers zijn:

- Herman Baars, namens Stichting P.K.G.
- Noël Lebens, wethouder gemeente Sittard-Geleen.
- Michiel van Alphen, directeur Maatschappij van Welstand.

Daarna wordt de herinnerings-plaquette onthuld!


Het feest is voor iedereen vrij toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage voor het verdere onderhoud en de instandhouding van het Podiumkerkje wordt echter op prijs gesteld...


laatste update.: