PGS

ZWO

printen

Chris Ronald & John Ellis in het Podiumkerkje

24-04-2015

Op vrijdag 24 april 2015 treden Chris Ronald en John Ellis op in het Podiumkerkje.
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.
Aanvang 20.00 uur. Entree € 10,00.
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur.
Inlichtingen en reserveringen via het secretariaat van het Podiumkerkje:
bel 046-4852242 of stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl.

Folk/Roots singer-songwriter Chris Ronald uit Vancouver (Canada) komt in april 2015 naar Europa. Op zijn rondreis langs vele podia doet hij ook het Grevenbichtse Podiumkerkje aan.

Chris Ronald (zang, akoestische gitaar, harmonica, ukelele) is een rasartiest die speelt vanuit de lange schitterende Canadese traditie van verhalenvertellers en singer-songwriters. Een perfecte mix van folk, roots, oude country en Keltische invloeden vanuit zijn Britse achtergrond.

In 2014 kwam zijn derde CD, Timeline, uit. Deze zeer succesvolle CD zorgde voor veel internationale aandacht en een nominatie voor de prestigieuze “Songwriter of the year” prijs bij de Canadian Folk Music Awards.

Tijdens zijn tournee door Europa wordt Chris begeleid door John Ellis (steel gitaar, akoestische en elektrische gitaar, mandoline). Samen maken zij van elk live optreden een onvergetelijke gebeurtenis.


Meer informatie over Chris Ronald is te vinden op www.chrisronald.com.
Meer informatie over de concerten in het Podiumkerkje is te vinden op www.podiumkerkje.nl,  en in de Concertfolder die u gratis kunt bestellen via het secretariaat van het kerkje.


laatste update.: