PGMBD

ZWO

printen

Trio Rodin geeft concert in het Podiumkerkje

18-04-2015

Op zaterdag 18 april 2015 treedt Trio Rodin op in het Podiumkerkje.
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.
Aanvang 20.00 uur.
Entree € 10,00.
Het kerkje is open vanaf 19.30 uur.
Inlichtingen en reserveringen via het secretariaat van het kerkje: info@podiumkerkje.nl, of bel 046-4852242.

Trio Rodin is opgericht in 2011 en bestaat uit drie jonge, talentvolle musici: Carles Puig Ruscalleda (viool), Esther García (cello) en Jorge Mengotti Rodero (piano).
In de vijf jaar van hun muzikale samenwerking, wonnen deze drie toptalenten prijzen op diverse internationale concoursen. In 2013 wonnen zij in ’s-Hertogenbosch de Storioni Festival Prijs, en naar aanleiding daarvan mochten ze een concert geven in de Spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Ze traden op in Spanje, Italië, Ierland en Nederland en waren te beluisteren op internationale radiozenders zoals RAI (Italië), RTVE (Spanje) en Radio 4.

Op zaterdag 18 april brengen zij in het Podiumkerkje een programma met Spaanse dansen en Argentijnse tango’s: een metaforische reis die begint in Spanje en eindigt in Amerika. Op het repertoire staan werken van E. Fernández Arbós, E. Granados, A. Piazolla en K. Bunch.
Een voorproefje van het concert kunt u beluisteren op www.triorodin.com.


Meer informatie over de concerten in het Podiumkerkje is te vinden op www.podiumkerkje.nl,  en in de Concertfolder die u gratis kunt bestellen via het secretariaat van het kerkje.


laatste update.: