printen

Ensemble Fluitmozaïek treedt gratis op in het Podiumkerkje


10-11-2013Op zondagmiddag 10 november 2013 treedt het Ensemble Fluitmozaïek op in het Grevenbichtse Podiumkerkje. Aanvang 15.00 uur. Entree: vrije gave.
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Het Ensemble Fluitmozaïek bestaat uit leerlingen en oud-leerlingen van de bekende fluitist Willem Tonnaer. Het Ensemble speelt vele soorten muziek uit verschillende periodes, met een instrumentarium dat gaat van piccolo tot contr’altofluit. Het ensemble heeft niet de pretentie een fluitorkest te worden, maar wil door zijn kleinere bezetting meer in de sfeer van kamermuziek en huisconcert musiceren. Het is een non-professioneel ensemble dat zin heeft in muziek!

Op 10 november bestaat het Ensemble uit Willem Tonnaer, Heidrun Joechner, Wim Heinrichs, Nora van Brakel, Astrid Hendriks en Isabella Stevens. Op het programma staan werken van Händel, Mozart, Debussy, Schulé en nog enkele andere componisten. Er wordt niet alleen met het gehele ensemble gemusiceerd, maar ook als trio, kwartet en… in “My dog Pooh”, een amusant muziekwerkje voor kinderen en volwassenen, wordt het dagelijkse leven van een hond verteld door Corona Smitskam.

Meer informatie over het Ensemble Fluitmozaïek is te vinden op ensemblefluitmozaïek.

De toegang is gratis, maar wie van het concert genoten heeft, mag na afloop een vrijwillige gave in de collecteschaal achterlaten…