printen

AANMELDEN VOOR BIJWONEN KERKDIENST UITGELEGD


27-11-2020

Het lukt nog niet iedereen om zich via de website van de kerk aan te melden voor een kerkdienst. Dat is nodig in verband met de coronaregels. We leggen het zo eenvoudig mogelijk voor u uit:

Op de zaterdag vóór de dienst kunt u zich aanmelden tot 12.00 uur.

Ga naar de website: www.maas-en-beekdal.protestantsekerk.net en klik onder het menu Kerkdiensten op Aanmelden.

Vul uw gegevens in, zoals mailadres, naam enzovoort. Klik aan of u wel of geen lid bent van de kerk. Klik de kerkdienst(en) aan waarvoor u zich wilt opgeven.

Klik aan of u alleen komt, of met 1 andere persoon, 2 andere personen, enz. U kunt maximaal 5 personen naast uzelf opgeven.
Klik aan dat u toestemming geeft om per Email te worden geïnformeerd over deze aanmelding. Zodra u alle velden heeft ingevuld, krijgt u een melding op het beeldscherm dat de aanmelding is gelukt en verzonden. Ook krijgt u een e-mail ter bevestiging.

Dit zijn de stappen die u op de website moet ondernemen om u op te geven voor een kerkdienst. Daarna krijg u in uw mailbox een mail waarin staat of er nog plek is, want het kan natuurlijk ook gebeuren dat er al te veel aanmeldingen zijn. In dat geval kunt u natuurlijk de kerkdienst online bijwonen, thuis achter uw computer of laptop of op een smartphone. De stappen die u dan moet ondernemen staan beschreven bij : Thuis kijken.