printen

LIVE-STREAM CONCERT 2DE PAASDAG STICHTING FRANS KLOOSTER


07-04-2020

De stichting 'Behoud Franse Klooster' organiseert een concert via 'live-stream' omdat concerten waarbij je fysiek aanwezig kunt zijn in deze tijden van het corona-virus niet mogelijk is!

Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met  ‘Ziekenhuis Omroep Sittard’, 'Zitterd Saame' en ‘Bie Os mijn streekomroep’.
 
Het live-stream Concert vindt plaats op 2de Paasdag, maandag 13 april, om 14.00 uur.
 
Men kan het concert ‘live’ bekijken via de website:
www.stichtingbehoudfranseklooster.nl/video 
 
Wij willen met dit ‘digitale-concert’ proberen een klein lichtpuntje bij de mensen te brengen: mensen die noodgedwongen thuis moeten verblijven, mensen die in quarantaine zitten, patiënten in het ziekenhuis, de zorgverleners en alle mensen die werkzaam zijn in de vitale-beroepen. Muziek verbindt en geeft vertrouwen, juist in deze bizarre tijden.
 
Dit concert zal rechtstreeks worden uitgezonden vanuit de H. Hartkerk uit Overhoven. Er zal in de kerk géén publiek aanwezig zijn, maar men is dan via ‘live-stream’ met ons verbonden! Het concert zal worden verzorgd door verschillende musici, te noemen: organisten Jo Canten, Pierre Lebon en Ren Lantman. Tevens zal er medewerking worden verleend door mezzosopraan Ellen Zimmer en een aantal zangers. Alle muzikale bijdragen vinden achter elkaar plaats,  zodat er géén sprake is van groepsvorming, dit ook i.v.m. de richtlijnen vanuit de Overheid en het RIVM.
 
Deken Mgr. van Rens zal een woord van bemoediging spreken.
 
Het concert wordt tevens uitgezonden op 2de Paasdag, maandag 13 april om 19.00 uur bij ‘Bie Os mijn streekomroep’  – Ziggo: 41 en 45 – KPN/XS4ALL: 1405 – Telfort: 1405 – T-Mobile/Vodafone: 799 – OnsBrabant.net: 2095
 

U heeft dus nog de mogelijkheid om het concert op TV terug te zien!
 
Wij nodigen u van harte uit om ‘digitaal’ met ons verbonden te zijn!
 
Samen staan we sterk, vooral in deze moeilijke tijden....
 
Neem gerust contact met mij op voor vragen.
 
Vriendelijke groet,


Efrem Verleng
Secretaris
Stichting Behoud Franse Klooster