printen

PASSAGE


28-02-2020

Passage, afdeling Geleen houdt de ledenmiddag op woensdag 18 maart met een schitterende digitale presentatie met de titel: "Zuid-Afrika, baije mooi"verzorgd door Anny en Jan Linden.

In deze presentatie worden we meegenomen op een reis door de provincies West Kaap en Noord Kaap. Vanuit Kaapstad brengen we een bezoek aan het schiereiland Peninsula met het Nationaal Park Cape Peninsula, waarin Kaap de Goede Hoop is gelegen. Daarna reizen we verder door het West Coast National Park via de Cederbergen naar Namaqualand,bekend om zijn prachtige bloemenpracht als er voldoende regen is gevallen. Vandaar uit rijden we via Richtersveld Nationaal Park, dit is een grensoverschrijdend park  met Namibië, naar het Kalagadi Transfrontier Park. Dit park is grensoverschrijdend met Botswana en Namibië. Hier kunnen we de uitgebreide dierenwereld bewonderen. Onderweg genieten we van alle prachtige natuur en cultuur en we beëindigen onze reis in de stad Kimberley.
 
Allemaal hartelijk welkom in de Herberg van de Ontmoetingskerk. We beginnen om 14.30 uur. Gasten zijn altijd welkom. Zij betalen echter € 3,--