printen

Margriet Eshuijs & Maarten Peters in Podiumkerkje!


20-05-2016Op vrijdag 20 mei komen Margriet Eshuijs en Maarten Peters met hun programma 'Vuur' naar het Podiumkerkje. Aanvang 20 uur. Entree 15 euro. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.


"Vuur" is het dubbelconcert van Margriet Eshuijs en Maarten Peters. Grote liedjes, klein gezongen. Twee heel bijzondere stemmen, twee uiterst muzikale soulmates. Ze brengen singer/songwriterliedjes van onder andere Crosby, Stills, Nash and Young, the Beatles, Sting en Fleetwood Mac. Margriet en Peter geven die liedjes hun glans terug en spelen met vuur door ze op een totaal eigen wijze te vertolken. Zij groeiden op met deze inspirerende muziek en Maarten schrijft tot op de dag van vandaag singer/songwriterliedjes die ergens over 'moeten'  gaan.


Margriet Eshuijs staat al meer dan 40 jaar op het podium en kreeg alle prijzen die er zijn, zoals drie Edisons en de Gouden Harp. Haar grootste hits 'House for sale' en 'Black Pearl' staan steevast in de Top 2000. Voor haar verdiensten in de popmuziek werd ze geridderd in de Orde van Oranje Nassau.
Maarten Peters is een entertainer die iedereen verrast in het theaterconcert The Best of Britain. Daarnaast is hij een veelzijdig componist voor vele Nederlandse artiesten als Liesbeth List, Rob de Nijs en Margriet Eshuijs.


Zie verder www.margrieteshuijs.nl.


Reserveren noodzakelijk! Stuur een mail naar info@podiumkerkje.nl. of bel 046-4852242.