PGMBD

ZWO

Algemeen
JOLO 2e editie
Vanwege het grote succes van vorig jaar komt er een 2e editie van de JOLO activiteit. We gaan weer samen rennen!

Vanwege het grote succes van vorig jaar komt er een 2e editie van de JOLO activiteit. We gaan weer samen rennen!
Op zondag 19 April wordt in het centrum van Sittard de Dis Familie Loop georganiseerd door Stichting Sportpromotie Sittard. Door deel te nemen aan dit hardloop evenement zijn we niet alleen bezig met onze gezondheid, maar ondersteunen we ook activiteiten van Stichting de Kleine Beer. Stichting de Kleine Beer richt zich voornamelijk op het welzijn van chronisch zieke kinderen in Limburg.

Wij hopen dat er vanuit onze kerk een grote groep lopers, jong en oud kan gaan deelnemen. Ook de gemeenteleden uit Geleen e.o. worden uitgenodigd. Op die manier doen we de naam Familieloop eer aan. De naam JOLO zou ook kunnen staan voor Johannes-en Ontmoetingskerk loopt!
Je kunt kiezen uit 3  afstanden. Het zijn de  2,5 kilometer, 5km. en de 10 km. Ook dit jaar is er weer de Fun & Run voor iedereen. Als supporter ben je natuurlijk ook van harte welkom.

We hebben dit jaar ook weer het kerkje aan de Gruizenstraat tot onze beschikking. Dit is voor iedere deelnemer en supporter de ontmoetings- en verzamelplaats.
In het Gruizenkerkje wordt voorafgaand aan de verschillende loopafstanden weer een swingende warming-up georganiseerd. Ook staan we na de loop klaar met een gezond hapje en drankje om na te genieten van de geleverde prestaties. Vanuit het kerkje kunnen we elkaar mooi aanmoedigen.
Om herkenbaarheid en een echt groepsgevoel te creëren wordt er weer een T-shirt met het JOLO logo gemaakt, dit keer in een andere kleur. Je bent natuurlijk niet verplicht dat T-shirt te bestellen. Als je vorig jaar hebt meegelopen, dan heb je misschien nog wel het groene T-shirt en als je dat wilt dragen of je wilt een heel ander shirt aan, dan is dat allemaal prima. Het gaat in eerste instantie om het plezier in het samen lopen.

De kosten voor deelname aan Jolo worden voor een deel gesponsord. De kosten variëren van 7,50 tot 12,50 euro per persoon. Bij deze prijs zit inbegrepen: deelname aan de Dis familieloop, een JOLO T-shirt, een hapje, een drankje en veel gezelligheid.

Je kunt je inschrijven door je naam, adres, geboortedatum, geslacht, telefoonnummer,e-mailadres, loopafstand en maat T-shirt te mailen naar

Aan Ard kan ook betaald worden, dat kan ook nog op de dag van de loop. In de kerk liggen op de leestafel inschrijfformulieren, die kun je ook gebruiken. Via ons komt de inschrijving bij de organisatie terecht. Laatste inschrijfdatum is 29 maart.

Mocht je interesse hebben deze sportieve activiteit te sponsoren, dat zou geweldig zijn.
Laat dit ons ook via de mail weten en wij nemen contact met u op. Kijk ook even op de site: www.disfamilieloop.nl 

Om 13.00 uur is het kerkje open en ben je van harte welkom.

Hieronder zie je het schema.

10 km start: 14.00 uur warming up: 13.30 uur
Fun & Run start: 14.30 uur  
5 km start: 15.30 uur warming up:  15.00 uur
2,5 km start: 16.30 uur  warming up:  16.00 uur

Kom in Beweging en doe mee!

Bram, Emma, Rolinka, Ard, Mirjam, Bindert en Nely

laatste update.: 16-03-2015