PGMBD

ZWO

Grevenbicht
Concert Canja Ensemble in het Podiumkerkje

Op zaterdagavond 7 februari 2015 geeft het Canja Ensemble een concert in het Podiumkerkje.
Aanvang 20.00 uur.
Entree 10 euro.
Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht.

Het kerkje is vanaf 19.30 uur open.
Reserveren: mail info@podiumkerkje.nl of bel naar 046-4852242.
Meer info: www.podiumkerkje.nl.

Het Canja Ensemble werd in de lente van 2008 opgericht, en bestaat sinds augustus 2014 uit Valerie Colen (hobo), Tom Wolfs (klarinet) en Geovanny de Bock (fagot). “Canja” betekent “riet”, een duidelijke verwijzing naar de muziekinstrumenten van het ensemble.

Valerie Colen begon haar hobostudie aan het Conservatorium te Rotterdam. Na het behalen van haar bachelordiploma in Rotterdam volgde ze een Erasmusjaar aan de Hochschule für Musik und Theater in Leipzig.
Thans volgt zij haar masterstudie aan de Musikhochschule in Lübeck en heeft zij een akademie plaats in het Philharmonischer Orchester in Lübeck.

Tom Wolfs studeerde klarinet aan het Conservatorium van Amsterdam, en sloot zijn studie daar in 2014 cum laude af.
Gedurende de afgelopen twee seizoenen had hij een stageplaats bij het Nederlands Philharmonisch Orkest. Verder remplaceert hij regelmatig bij het Nederlands Blazersensemble, het Residentie Orkest, het Gelders Orkest, het Radio Philharmonisch Orkest en het Koninklijk Concertgebouworkest.

Geovanny de Bock begon op 17-jarige leeftijd zijn fagot studie in de jong talent klas aan het Conservatorium van Antwerpen.
Een jaar later ging hij naar Den Haag om daar bij Johan Steinmann zijn bachelor te volgen, die hij in de zomer van 2014 succesvol heeft afgesloten.
Geovanny deed orkestervaring op in het Jeugd Orkest Nederland, het Nederlands Studentenorkest, en ook remplaceert hij regelmatig bij HET symfonieorkest (Orkest van het oosten). Behalve het spelen met verschillende orkesten, soleerde hij ook met het Symfonisch Orkest van de SAMWD (Turnhout) en het Jeugd- en Muziek Orkest Oost-Vlaanderen.

Het Canja Ensemble behaalde in 2012 een finaleplaats in de Storioni Ensemble Wedstrijd, die plaats vond ter gelegenheid van het gelijknamige Festival. Het ensemble was ook reeds live te beluisteren op Radio 4 en Radio 1, speelde op het Grachtenfestival in Amsterdam en was te horen op het Festival Classique in Den Haag.

Tijdens het concert in het sfeervolle Podiumkerkje staan er werken van onder meer Bach, Telemann, Haydn en Piazolla op het programma. Een concert van deze jonge, getalenteerde musici is zeer de moeite waard! Op www.canjaensemble.nl vindt u meer informatie over het ensemble en kunt u muziekfragmenten beluisteren.

laatste update.: 18-01-2015