PGMBD

ZWO

Grevenbicht
Lenny Kuhr treedt op in het Podiumkerkje

Op zaterdag 15 november 2014 geeft de bekende zangeres Lenny Kuhr een concert in het Podiumkerkje. Ze wordt begeleid door haar vaste gitarist Cor Mutsers.
Entree € 10,00. Aanvang 20.00 uur. Adres: Heilig Kruisstraat 30, Grevenbicht. Kerkje open vanaf 19.30 uur.

Lenny Kuhr behoeft nauwelijks introductie. Bij het grote publiek heeft zij nog altijd dat onschuldige imago van zangeres van meezingers als De Troubadour en Visite. Lenny zegt daarover: “Visite blijft een schattig liedje, maar wel eentje waarmee ik liever niet meer geïdentificeerd wil worden. Ik ben niet van de nostalgie. Ik vind mijn bevlogenheid juist in het nieuwe. Ik zie mijn vak nog altijd als een ontdekkingsreis”.

In haar nieuwe programma “Wie ben je” vertelt Lenny het verhaal van haar stemverlies. Meer dan een jaar kon ze niet spreken, laat staan zingen en het duurde acht jaar voor haar stem geheel hersteld was.
Ze vertelt en zingt over het proces dat je doormaakt als je iets wezenlijks kwijtraakt (bijvoorbeeld je stem, je baan, je huis, je toekomstperspectief of een geliefde). Over de machteloosheid, de woede, de pijn, de aanvaarding en de weg omhoog naar essentiële inzichten. Een voorstelling vol spiritualiteit, humor en vitaliteit.
Samen met Cor Mutsers (gitaar) neemt Lenny Kuhr je mee op een spannende, ontroerende en inspirerende reis naar het antwoord op de vraag “Wie ben je”. Fragmenten uit haar show zijn te beluisteren op www.lennykuhr.com.

Lenny zoekt met haar nieuwe programma de kleine podia op: “Mensen moeten de snaren kunnen horen. En niet alleen via de speakers. Ze moeten de muziek ervaren”.

Het Grevenbichtse Podiumkerkje wil deze ervaring graag met u delen. Bestel tijdig uw entreekaartjes via e-mail info@podiumkerkje.nl of telefonisch via 046-4852242.

laatste update.: 05-11-2014