PGMBD

ZWO

Synoidos, Chr. koor
Het Sittardse koor Synoidos gaat op zaterdag 6 juni samen met het Utrechts studentenkoor Dekoor Close Harmony een geweldig concert geven.

Dekoor is al 3 jaar op rij wereldkampioen op de World Choir Games in de categorieën pop en jazz. Maar mogelijk kent u ze als winnaar van tv-programma Korenslag of omdat ze Serious Request 2014 in Haarlem hebben geopend en afgesloten.

Nog niet genoeg?

Vorig jaar mochten ze meezingen met de Rolling Stones op Pinkpop en Werchter! Kortom, een heel bijzonder koor en wij zijn ook erg trots dat wij samen met hen een dubbelconcert mogen gaan uitvoeren in Sittard.

Een aardige bijkomstigheid is dat Judith Zandstra (dochter van Gerrie en Ferrie Zandstra) al jarenlang actief lid is van Dekoor.

Wilt u erbij aanwezig zijn? Dan raden we aan om de kaarten in voorverkoop aan te schaffen. Bij onze vorige grote productie waren we uitverkocht en hebben mensen aan de zaal weer weg moeten laten gaan.

Het concert wordt gegeven in Het Forum Theater (oude bisocoop) in Sittard.
De toegangsprijs bedraagt € 15,- .
Voor nadere informatie en voor het bestellen van kaarten kan contact worden opgenomen via het contactformulier op www.koor-synoidos.nl.

Wilt u liever telefonisch bestellen dan kan dat natuurlijk ook via telefoonnummer 046-452 7772

laatste update.: 27-05-2015