PGS

ZWO

printen

Bidweek voor de Eenheid van Christenen start met oecumenische kerkdienst

20-01-2019

Hoe anders dan met een oecumenische kerkdienst zou de Bidweek voor de Eenheid van Christenen van start kunnen gaan? Het is al jaren de opmaat voor een week met diverse bijeenkomsten om aan die eenheid gestalte te geven.

In de Johanneskerk was op zondag 20 januari en gezamenlijke dienst waarin Elly Bus van de R.K. parochie Vrangendael en dominee Joachim Steging voorgingen. De cantorij verleende medewerking en kreeg bij het Kindernevendienstlied zelfs versterking van drie kinderen.

In de komende week zijn er bidbijeenkomsten: zie informatie in rechterkolom. 

DINSDAG 22 januari        OECUMENISCHE VESPER Onze-Lieve-Vrouw Hulp der Christenenkerk - 19:00 uur VoorgangerDs. Pier Prins en pastoor Ralf Schwillens

Dienst in kader van de bidweek voor de eenheid van de Christenen. Het thema van de bidweek is: recht voor ogen. De liturgie en de teksten zijn dit jaar afkomstig van de christenen uit Indonesië. Na afloop is er koffie en thee en gelegenheid voor ontmoeting. Adres van de kerk: Peldenstraat 1, Stein (Nieuwdorp).

WOENSDAG 23 januari    OECUMENISCHE VESPER Ontmoetingskerk  Geleen - 19:00 uur VoorgangerDs. Pier Prins en pastoor Harry Quaedvlieg

Dienst in kader van de bidweek voor de eenheid van de Christenen. Het thema van de bidweek is: recht voor ogen. De liturgie en de teksten zijn dit jaar afkomstig van de christenen uit Indonesië. Na afloop is er koffie en thee en gelegenheid voor ontmoeting.
laatste update.: