PGS

ZWO

printen

THEMA AVOND CARDSPROJECT INDIA 9 MAART

01-01-2016

De gezamenlijke ZWO-commissies Geleen-Beek-Urmond en Sittard-Grevenbicht hebben voor 

2 jaar het Kerk in Actie project Cards “geadopteerd”: 2 jaar lang zetten we dit project in de schijnwerpers en collecteren hiervoor. 

Cards is een project voor Dalit kinderen in India: kinderen uit deze bevolkingsgroep, feitelijk beschouwd als tweederangs burgers, kastelozen, krijgen ondersteuning door  voor- en naschoolse opvang en huiswerkondersteuning en krijgen d.m.v. spel, theater en dans meer mogelijkheden zich te redden in de samenleving. Zo zijn de kinderen beter in staat een goede opleiding te volgen met meer kansen op een goede baan. 


Op 9 maart gaan we Cards nog eens extra in beeld brengen: we beginnen met een Indiase maaltijd; daarna is er muziek en komt een gast (mogelijk iemand uit India, anders een medewerker van Kerk in Actie)  ons vertellen over de Dalit kinderen. Er zijn mooie beelden beschikbaar. 

Voor de maaltijd moet u zich tevoren aanmelden,  u hoort nog wat de kosten zijn.

Aanmeldingen via de ZWO commissie Geleen-Beek-Urmond bij Wim Hendriks, email     wpt_hendriks@hetnet.nl of  ZWO commissie Sittard-Grevenbicht Gert Reijnen, email gert.reijnen@planet.nl 


laatste update.: