PGS

ZWO

Bijbel
De Bijbelquiz
Wat weten we nou echt van al die Bijbelverhalen? Welke personen kennen we ook al weer? Hoe gingen de verhalen van Mozes met het volk? Wie waren de apostelen? En hoe zien we de verbanden van die verhalen naar ons eigen leven?

De laatste Bijbelquiz in onze regio is al even geleden, het wordt hoog tijd om daar weer eens mee aan de slag te gaan. Het blijkt altijd weer een geweldige uitdaging te zijn: Wat weten we nou echt van al die Bijbelverhalen? Welke personen kennen we ook al weer? Hoe gingen de verhalen van Mozes met het volk? Wie waren de apostelen? En hoe zien we de verbanden van die verhalen naar ons eigen leven?

Onze ervaring is dat de Bijbelquiz een prachtige manier is om elkaar te ontmoeten, vanuit diverse gemeenten uit de regio.

Vanuit het Bijbelgenootschap is weer een boeiende quiz samengesteld en onze enthousiaste presentator Jan de Koning zal er een prachtige, spannende avond van gaan maken.

We nodigen dan ook iedereen van harte uit om mee te komen doen:

• Stel een team samen van 5 tot 8 mensen: bijvoorbeeld vanuit een Bijbelstudie- of gespreksgroep, kerkenraad, jongerengroep, koor, vrouwenorganisatie, buurt, familie, wandelclub, noem maar op.
• Bedenk een pakkende naam voor het team.
• Uiteraard kunt u ook individueel mee komen spelen, of meekomen met een team als supporter.

Van harte welkom, we hopen dat er weer veel teams komen meedoen.

Wanneer: woensdag 31 oktober 2018 19.45 uur.
Waar: Ontmoetingskerk in Geleen
Informatie: Joke van der Steen, tel. 046 4584618, email: vander_steen@zonnet.nl

laatste update.: 20-10-2018