PGS

ZWO

Documenten-Diversen
Wijziging Rekeningnummers bij de SKG !

Een aantal van onze rekeningnummers zijn ondergebracht bij Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). SKG maakte gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer. Per 1 november is dit niet meer mogelijk en gaat SKG gebruik maken van de systemen van de Rabobank. Hierdoor wijzigen onze rekeningnummers per 1 november 2018.

Graag vragen we uw aandacht voor de volgende zaken:

  • Heeft u een periodieke overboeking in internetbankieren naar één van de rekeningen van onze gemeente? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november a.s. dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening van onze gemeente via de ‘Overstapservice’. U moet dan het rekeningnummer in internetbankieren wijzigen.
  • Heeft u nog acceptgiro’s van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer? Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar vanaf 1 november a.s. kunt u deze acceptgiro’s niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

De nieuwe rekeningnummers van de Protestantse Gemeente te Sittard – Grevenbicht zijn:

NL 30 RABO 03 7372 8972 : dit is de algemene rekening van de gemeente.

NL 08 RABO 03 7372 8980 : dit is de rekening voor de acceptgirobetalingen.

Gebruik a.u.b. vanaf nu het nummer van de algemene rekening voor het overmaken van uw vrijwillige bijdrage, giften of bestellingen van  collectebonnen. Gebruikt u per ongeluk het oude nummer dan wordt het bedrag voorlopig nog doorgestuurd naar de nieuwe rekening. U krijgt daar een melding van. Neem het nieuwe nummer dan meteen op in uw adresboek bij de bank.

Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met het college van kerkrentmeesters.

laatste update.: 18-11-2018